Salutare

Ajutați blogul cu doar un click la fiecare vizită pe reclame. Vă mulțumesc !

vineri, aprilie 2

Turismul drogurilor - într-adevăr !!

Turismul drogurilor este de călătorie în scopul obţinerii sau consumul de droguri pentru uz personal care nu sunt disponibile sau ilegale în jurisdicţia de acasă.

În Europa o destinație preferată este , evident , Amsterdam. Din 1976 guvernul olandez a legalizat consumul si posesia de droguri ușoare , până la 5 grame de hașis. Totuși în ultimul timp,guvernul condus de catolici alarmat de numărul mare de turiști care vin doar pentru a consuma marijuana în Olanda, dorește să restricționeze consumul doar pentru populația locală. Momentan sun peste 700 de cafenele ce au licența de a comercializa acest tip de drog și doar această industrie aduce statului mule miliarde de euro ... eehheee d-le Boc ți-ar strica câteva milioane de euro acolo la buget no?


Alte destinațiii sunt : Mexic ( în special pentru americani ) unde mulți tineri se duc pentru a cumpăra droguri la un preț mult mai mic.

În America de Sud, unii turiști sunt atrași de satele amazoniene unde pot ”încerca” un lichid local numid ayahuasca , ce constituie un amestec de plante ce deasemenea au un efect halucinogen.

3 comentarii:

Folosiți Limba Română !